Brochure Positieve Acties

Positieve acties. Misschien heb je er al wel eens van gehoord? Je leest er alles over in de handige gids speciaal voor werkgevers uit de publieke, private en social profit sector. En bij uitbreiding voor al wie in aanraking komt met recrutering, aanwerving en promotie. Na een overzicht van de voordelen voor jouw bedrijf of organisatie, volgt een heldere definitie en een overzicht van het wettelijk kader met de geldende voorwaarden. Daarna tonen we de brede waaier aan mogelijkheden, steeds geïllustreerd met concrete voorbeelden. Je zal zien dat er al heel wat gebeurt. Nadien volgt er een Q&A-factcheck en een hands-on roadmap voor werkgevers die zelf ook aan de slag willen met positieve acties. Omdat er heel wat misverstanden leven over positieve actie, gaan we ook in op de tegenargumenten. De informatie wordt afgewisseld met inspirerende, straffe praktijkvoorbeelden uit eigen land van diverse organisaties en bedrijven die al positieve acties hebben lopen voor personen met een migratieachtergrond. We wensen je veel leesplezier en nog meer goesting om eraan te beginnen!

2020-09-22T10:47:01+00:00