Mentee 2020-10-01T12:27:49+00:00
Loading...

Wie kan mentee worden?

Je kan mentee worden als je een werkzoekende bent met een migratieachtergrond. Je zoektocht naar werk is moeilijk en je ervaart veel obstakels. Je wil graag hulp van een mentor: een professional uit de sector waarin jij wil werken, hulp met solliciteren, je netwerken uitbreiden, advies van een ervaren persoon, morele steun, … Het kan vanalles zijn. Samen met je mentor bepaal je zelf de inhoud van je mentoring traject.

Wat gebeurt er na je inschrijving als mentee?

Je Mentor2Work-coach contacteert je en maakt een afspraak voor een intakegesprek. Na dit gesprek zoekt je Mentor2Work-coach een geschikte mentor voor jou. Dan gaat het traject van start.

Wie is de Mentor2Work-coach?

De Mentor2Work-coach ondersteunt mentees en mentoren in hun traject. Deze ondersteuning gebeurt op maat van het duo: persoonlijke matching van mentor en mentee, tussentijds opvolgingsgesprek, reflectiemomenten, …. Bij vragen of twijfels is de Mentor2Work-coach je eerste  aanspreekpunt.

Hoe verloopt het mentoring traject?

Je komt gedurende zes maanden, twee keer per maand samen met je mentor om je zoektocht naar werk te verbeteren. Daarnaast volg je ook  interessante vormingen en workshops samen met andere mentees.

Waar kan je vacatures terugvinden?